top of page

Sponsors bedankt!

Het Sherrytea Toernooi 't Gooi kan niet zonder sponsors. Zij zorgen met hun giften voor een leuke weggever, voor lekkere hapjes en voor prijzen voor de loterij. Op deze manier kunnen we het inschrijfgeld en de loterij-inkomsten voor het grootste gedeelte aan het goede doel doneren.

 

Wij willen alle sponsors heel hartelijk danken!!

e4b679cd-c2d1-45a6-96e5-1f49ad517735.JPG

In 2021 heeft IET klinieken ons hele Sherryteam in een nieuw jasjes gestoken. Zo zijn alle teamleden goed herkenbaar.

IET biedt mooie huidbehandelingen voor vrouwen van 35-65  en heeft ook voor alle deelneemsters een mooie aanbieding. Kijk op https://iet-skin.nl/sherrytea/ voor 45 euro korting. 

IET logo.png

In 2022 heeft Dante6 de shirts voor het hele Sherryteam gedoneerd.

 

Dante6 is in 2009 opgericht in Rotterdam en heeft inmiddels een groot internationale naam. Het bedrijf gelooft in de kracht van de gemeenschap en wil de mode-industrie meer verantwoordelijk en inclusief maken. Bij Dante6 maken ze luxe toegankelijk door essentiële dingen te creëren die je altijd kunt dragen, om van te houden en om vast te houden.

En Fruityline, nummer 1 trendsetter in cold pressed dranken, zorgt er al een veeltal jaren voor dat elke deelneemster op krachten kan komen met lekkere cold pressed juices.

Logo Fruityline.tiff

Overige sponsors

Er zijn nog veel meer bedrijven die ons toernooi een warm hart toedragen en een bijdrage hebben geleverd in de vorm van een prijs voor de loterij of iets lekkers voor de deelneemsters. in 2021 waren dat de volgende weldoeners:

En hieronder een overzicht van de sponsors die ons in 2019 zo ter wille waren!

bottom of page